La Finca


Costa Blanca er golfens Mekka. Vores lejlighed ligger direkte i forbindelse med en af Spaniens bedste golfbaner - La Finca. Banen (18 huller, par 72, 6394 m) er udviklet af Quara, som også ejer banerne Villamartin og Las  Ramblas. Banen  er designet af Jose Garcedo, som også har designet banen Las Ramblas. La Finca åbnede i 2002, og ligger i sin hel egen "gryde" mellem oliven-, appelsin- og citrontræer.  Der er mange fantastiske views, hvoraf nogle eksempler er vist på denne side. Banen er bygget med det ene formål, at blive en mesterskabsbane, og det ser ud til, at den bliver en af de vigtigste baner i Spanien. Det er planen at European PGA kommer forbi inden længe.

 

Vi spiller endnu ikke selv golf, men hvem ved ??

 

Billedet til venstre viser fontainen som findes ved hovedindgangen til urbanisationen La Rellana. Der er fra denne fontaine, at vejen fører direkte ned til La Finca golfbanen.

 

Hvis du ønsker at se billederne i større udgaver, så skal du klikke direkte på

billederne

 

 

 

 

 

 

Billedet til venstre herfor viser et oversigtskort over La Finca's 18-huls bane. Klik på billedet for at se en større udgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet viser indgangen til klubhuset og Pro Shoppen. I øjeblikket opføres der et nyt fantastisk klubhus på ca. 3000 kvm., og i umiddelbar nærhed er der et nyt 5* luksushotel med bl.a. tennisbaner og et stort wellness center.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Her ses det nye delvis færdigbyggede klubhus til La Finca golfklubben. Afhængig af den økonomiske situation, forventes klubhuset færdig medio 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det nye 5* luksushotel "La Finca Golf & Spa Hotel" blev taget i brug i juli måned 2009. Her er alt hvad hjertet og ganen kan begære - inklusiv en fantastisk udendørs pool.

 

Link til hotellet: Klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette fantastiske syn møder man i området ved fairway 9 og 18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet her er taget oven for bebyggelsen Mallorca. I baggrunden ses fairway på hul 7 og i det fjerne ses Callosa bjerget - også kaldet Rihno Mountain da det kan minde om et næsehorn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Endnu et smukt syn et sted fra La Finca banen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ses greenen ved hul 18.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere oplysninger om de supergode golfbaner i området kan findes ved hjælp af følgende link: Golf - Costa blanca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

           Hjem               Hus              Strand            Oplevelser               Golf